Sola saippua Metsän Taika

Metsän kaikki vuodenajat ovat taianomaisia. Kullakin vuodenajalla on omat tuoksunsa, värinsä ja äänensä. Mäntyjen kullanpunaisina hehkuvat rungot laskevan syysauringon valossa ja talven uninen hiljaisuus. Kevään uutta elämää hehkuva huumaava voima, kun tuuli soittelee koivun valkoista tuohta ja rapistelee vanhan kerroksen pois uuden tieltä, kuten käärme luo nahkansa. Vanha kansa puhui koivusta metsäluonnon äitinä koska sillä on niin paljon annettavaa.

Neljän vuodenajan saippua jossa on kuusenkerkkiä ja koivunlehtiä Pohjois-Karjalan puhtaasta luonnosta. Saippuaan käytetyistä öljyistä metsän ja maan raikkaus siirtyy ihollesi.

Kuvaus

Tuoksu:
Neljän vuodenajan saippua. Käytetyistä öljyistä metsän ja maan raikkaus siirtyy ihollesi. Sisältä siperiankuusen-, männyn-, patsulin- ja luomumeiramin eteerisiä öljyjä, kuusenkerkkiä ja koivunlehtiä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ainesosat:
rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, siperiankuusi-, mänty-, patchouli- ja luomumeirami eteeriset öljyt, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

60g

7.00 €
Please select variants first