Sola saippua Tapio Metsän Isäntä

Tapio on Suomen metsien suojelija, sen pitkäpartainen ja sammalviittainen kuningas. Hän hallitsee ja hoitaa metsää ja sen eläimiä. Tapion vaimo on Mielikki, metsän emäntä, ja metsän kauneuden lähde. Tapion läsnäolon voit aistia kulkiessasi metsässä. Kesällä metsän vihreys ja eläinten äänet voimaannuttavat ihmisen elämää. Talvella metsä on valkoinen ja unisen hiljainen. Pakkaspäivänä auringon paistaessa metsä on kuin taiottu ihmemaa.

Tässä saippuassa on kuusenkerkkää, nokkosta ja koivun lehtiä Pohjois-Karjalan metsistä. Eteeriset öljyt tuovat myyttisiä tuoksuja Tapion valtakunnasta.

Kuvaus

Tuoksu:
Vihreä/valkoinen saippua sisältää kuusenkerkkää, nokkosen ja koivunlehtiä sekä paljon eteerisiä öljyjä: kataja, sypressi, luomupiparminttu, palmaroosa ja patculi. Oikein vihreä tuoksu.

Ainesosat:
rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset kataja-, sypressi-, palmarosa-, luomupiparminttu-*, pachouli-, laventeliöljyt, nokkosenlehdet*, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

60g


7.00 €
Please select variants first